1. Een medewerker met ruim 28 jaar dienstverband in een logistiek centrum, werd ontslagen omdat hij daar een aantal truien wegnam. Op de beelden van een verborgen camera was duidelijk te zien hoe hij te werk ging. Bijna dagelijks trok hij een trui over zijn eigen kleding aan, waarna hij hier overheen weer zijn werkkleding aan trok. Zijn motief: “Ik dacht dat er toch niets meer met de truien zou gebeuren en dat ik ze daarom wel mee kon nemen.”

Kasverschillen

2. Een kassamedewerkster die onlangs haar 25-jarig dienstverband vierde, vond de beloning van de werkgever voor dit jubileum kennelijk onvoldoende. Door haar jarenlange ervaring had zij ontdekt dat het bedrijf niet op kleine kasverschillen lette. Echter, als de persoonlijke schulden toenemen en daarmee ook de behoefte aan geld, dan komt het moment waarop de kasverschillen steeds groter worden. Motivatie om deze diefstallen te plegen was er eigenlijk niet echt, behalve de steeds groter wordende behoefte aan geld.

3. Een medewerkster met een langdurig dienstverband heeft een leidinggevende functie. Een mooie carrière bij het bedrijf en nog steeds enthousiast. Dat denkt althans de werkgever. Wel komen er steeds meer meldingen dat zij niet aanwezig is op de plaats waar ze eigenlijk aan het werk zou moeten zijn. Als zij er op aangesproken wordt, geeft zij aan met “een klusje voor haar leidinggevende” bezig te zijn. Het wordt te bont als de medewerkster eigenlijk aan het werk moet zijn, maar in een hotel verblijft. Wat bleek? De dame had een buitenechtelijke relatie. Deze nam zoveel tijd in beslag dat er weinig tijd over bleef voor haar werkgever.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere