VMB is een innovatief bedrijf dat zich inzet voor allerlei vormen van bedrijfsbeveiliging. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u de juiste apparatuur in huis heeft, maar ook precies weet hoe u hier optimaal van kunt profiteren. Dat is dan ook de reden dat we niet alleen elektronica leveren, maar ook klaar staan om u te helpen met advies op maat en professionele opleidingen. Vanuit ons kantoor in Almere sturen we ervaren experts naar uw locatie, om u aan de hand van gespecialiseerde kennis en hoogwaardige beveiligingssystemen te helpen overvallen, fraude en andere ongewenste gedragingen te herkennen, aanpakken en voorkomen. Het eindresultaat is een perfecte samenwerking tussen mens en machine.

Een stapje voor op de concurrentie

Het team van VMB verzint telkens weer nieuwe dingen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Wist u bijvoorbeeld al dat u zich kunt aanmelden voor een live demonstratie van de beveiligingsapparatuur? We komen dan geheel vrijblijvend bij u op bezoek om alle mogelijke functionaliteiten aan u te laten zien. Hierbij ontvangt u ook meteen advies over de beste opties voor uw specifieke situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de juiste hoek voor de verborgen camera, aanvullende services zoals periodiek onderhoud of een combinatie van onze verschillende systemen. Het kan allemaal!

Vergunningen en certificeringen

Als kers op de taart is VMB solutions ook nog eens lid van de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus. Deze organisatie houdt toezicht op de dienstverlening van aangesloten recherchebureaus. Een BPOB-keurmerk toont dan ook aan dat u uw vertrouwen met een gerust hart in de handen van onze experts kunt leggen.

Om er daarnaast ook nog eens voor te zorgen dat uw gegevens bij ons veilig zijn, hebben we keihard gewerkt aan het behalen van een ISO 27001-certificaat. Dit certificaat laat niet alleen zien dat onze producten en diensten aan alle wettelijke kwaliteitseisen voldoen, maar ook dat we privacy hoog in het vaandel hebben staan. En dat is natuurlijk enorm belangrijk in onze line of business.

Een persoonlijke aanpak

Ondanks het feit dat we uw beveiliging ontzettend serieus nemen, vinden we het heerlijk om leuke gesprekken te voeren met onze klanten. Veiligheid is onze passie en we kunnen er stuk voor stuk uren over praten. Misschien wel tot vervelens aan toe. Twijfel dus vooral niet om ons een belletje te geven wanneer u met een probleem zit. Wij nemen graag de tijd om samen tot een oplossing te komen. Laat dus vooral eens van u horen!

Leer ons team kennen

Gedreven en gepassioneerd

  • Jarenlange kennis van zaken
  • Snelle communicatie en direct contact
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gerelateerde klantcases

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere