In een recent onderzoek was er een melding van vermissing van grote aantallen merkkleding. Zo groot, dat eerst werd gedacht aan diefstal tijdens transport of uit het centrale magazijn.

Regels en procedures

Regels en procedures waren bij de klant goed opgesteld en sterker nog, deze werden ook goed gehanteerd. Hieruit kon worden opgemaakt dat de vermiste kleding wel degelijk vanuit het centrale magazijn was verzonden en ook aangekomen in de winkel. De kleding betrof verschillende maten en werd vermist op de herenafdeling.

Artikelbeveiliging verwijderd

Bij het bekijken van de videobeelden van de herenafdeling op de eerste, willekeurig gekozen dag bleek dat een medewerker direct na aanvang van zijn dienst met een hele stapel kleding door de winkel liep. Hij plaatste deze op de toonbank en begon met het ontkoppelen van de artikelbeveiliging. Toen hij van circa tien kledingstukken de artikelbeveiliging had verwijderd, liep hij naar de afdeling waar koffers verkocht werden. Hij pakte hier een koffer, verwijderde ook hiervan de artikelbeveiliging en stopte de tien kledingstukken in de koffer. Vervolgens werd de koffer weer netjes in het vak geplaatst.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere