Stilstand is achteruitgang. Dat is een motto waar wij van VMB security systems ons maar al te goed in kunnen vinden. Het is in deze tijd namelijk belangrijker dan ooit om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingstechnologie. En dat hoeft u ons geen twee keer te vertellen! Dat is dan ook de reden dat wij zo trots zijn op ons hoogwaardig video-observatiesysteem, inclusief video content analyse (VCA). Meer weten? Lees dan gauw verder.

Wat is video content analyse?

Video content analyse is eigenlijk precies wat het woord al zegt: de mogelijkheid om videobeelden live of achteraf te analyseren. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een alarmsysteem, waarbij bepaalde triggers ervoor zullen zorgen dat de alarmcentrale direct een melding krijgt. Deze triggers kunt u zelf bepalen. U kunt het systeem bijvoorbeeld zo instellen dat bepaalde objecten, zoals mensen, auto’s of dieren, automatisch worden herkend. Wanneer u heeft aangegeven dat er na een bepaalde tijd geen mensen op het terrein mogen komen, wordt er alarm geslagen als het systeem dat toch oppikt. Dit alles maakt het een stuk makkelijker om aan het einde van een lange werkdag de deur achter u dicht trekken.

U kunt het systeem bijvoorbeeld zo instellen dat bepaalde objecten, zoals mensen, auto’s of dieren, automatisch worden herkend. Wanneer u heeft aangegeven dat er na een bepaalde tijd geen mensen op het terrein mogen komen, wordt er alarm geslagen als het systeem dat toch oppikt. Dit alles maakt het een stuk makkelijker om aan het einde van een lange werkdag de deur achter u dicht trekken.

En dat is nog niet alles. Zoals gezegd zijn de mogelijkheden van onze video content analyse namelijk eindeloos. Stelt u zich eens voor dat het systeem daadwerkelijk heeft opgepikt dat er een onbevoegd persoon op uw terrein rond heeft gewandeld. Dan wilt u natuurlijk weten wie dit is geweest. Met ons video-observatiesysteem kunt u de opgenomen beelden achteraf uitvergroten en tot in de kleinste details inzoomen. En dan hebben we het niet over die korrelige beelden die dagelijks bij Opsporing verzocht voorbijkomen. Nee, met de state-of-the-art 7k camera’s van Avigilon profiteert u van de allerhoogste kwaliteit. Zo goed zelfs dat het de politie een aardig handje zal helpen indien er echt een misdrijf is gepleegd.

Live demonstratie

Nu denkt u misschien: eerst zien dan geloven. En dat snappen wij helemaal. Daarom kunt u contact met ons opnemen voor een live demonstratie op locatie. We komen bij u langs, adviseren u over de beste opties en nemen vervolgens uitgebreid de tijd om u alle functionaliteiten van ons video-observatiesysteem te laten zien. Pas daarna maken we de offerte op. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en kunt u een weloverwogen keuze maken voordat u het video-observatiesysteem aanschaft. Klinkt goed, toch?

Vraag een demo aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere