Systeemservice

Ondanks het feit dat we veel vertrouwen hebben in de producten van Avigilon, kan het natuurlijk voorkomen dat er eens iets misgaat. Als dat gebeurt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen dan een monteur om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Zo weet u zeker dat uw beveiligingssysteem altijd doet wat het moet doen.

Monitoring op afstand

Naast deze onderhoudsservice, profiteert u bij ons ook nog van monitoring op afstand. Dit houdt in dat ons team het systeem te allen tijde in de gaten houdt. Wanneer er een storingsnotificatie binnenkomt, gaan zij direct aan de slag om de melding te onderzoeken. Indien nodig kan het systeem vervolgens op afstand gereset worden. Deze monitoring vormt een zeer belangrijk onderdeel van onze service. Stelt u zich namelijk eens voor dat u niet doorheeft dat een camera niet werkt. Zolang u geen beelden terugkijkt, zal dit niet opvallen. Ondertussen kunnen kwaadwillenden uw beveiliging snel en eenvoudig omzeilen en zonder tegenstand schade toebrengen. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Live demonstratie op locatie

Zoals u heeft gelezen bieden wij verschillende aanvullende diensten aan. Er is er echter één die we nog niet hebben besproken. En laat dat nu net iets zijn waarmee wij ons al jaren onderscheiden van de concurrentie: de mogelijkheid tot een live demonstratie op locatie. Indien gewenst kunnen wij namelijk bij u langskomen om u precies te laten zien wat u van ons kunt verwachten. We demonstreren hoe het systeem werkt, welke functionaliteiten het beste bij uw eisen passen en wat wij verder voor u kunnen betekenen. Pas als u alles heeft gezien, stellen we een uitgebreide offerte op. Zo weet u precies waar u voor betaalt en kunt u met een gerust hart een weloverwogen keuze maken.

Geef ons een belletje

Iedere locatie is anders en wij vinden het dan ook belangrijk dat de installatie van uw video-observatiesysteem perfect wordt afgestemd op uw voorkeuren. Om dit te garanderen, stellen wij voor een keertje te bellen. We staan altijd open voor een leuk gesprek en vertellen u maar al te graag meer over onze producten. Laat dus vooral eens van u horen!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere