Bij VMB security systems hebben we ons gespecialiseerd in video-observatiesystemen met de nieuwste technologie voor gezichtsherkenning. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en wij bieden u de kans om hier optimaal van te profiteren. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf effectief te beveiligen.

Gezichtsherkenning met AI

Eén van de functionaliteiten van ons video-observatiesysteem waar wij enorm trots op zijn, is gezichtsherkenning. De basis van deze state-of-the-art technologie van Avigilon ligt in wat men artificial intelligence (AI) noemt.

Simpel gezegd verwijst AI naar systemen die zo zijn ingesteld dat ze als het ware denken als mensen. Dat klinkt misschien een beetje futuristisch, maar kan enorm handig zijn bij het beveiligen van uw bedrijf. Het beeld van een verveelde nachtbewaker met de onmogelijke taak om tientallen camera’s tegelijkertijd in de gaten te houden wordt hiermee namelijk in één klap verleden tijd.

Ontdek de mogelijkheden

Hoewel de gezichtsherkenning van Avigilon dus grotendeels automatisch werkt, behoudt u wel zelf de controle over de triggers. Zo kunt u bijvoorbeeld een watch list op laten stellen. Deze gebruikt het systeem om eventuele ongewenste bezoekers direct te herkennen.

Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om achteraf te zoeken in het beeldmateriaal. Deze vorm van video content analyse is vooral handig om Waar is Wally-taferelen te voorkomen. Met de hoogwaardige 7k camera’s van Avigilon kunt u namelijk tot in de allerkleinste details inzoomen en zo die denkbeeldige naald in de hooiberg snel en eenvoudig vinden.

 

Hoe zit dat met de privacy?

Nu vraagt u zich misschien af, ‘is dit allemaal wel legaal’? In de afgelopen jaren is er namelijk veel aandacht geweest voor vraagstukken rondom privacy. Men kreeg steeds meer het idee dat George Orwell’s Nineteen Eighty-Four werkelijkheid begon te worden en Big Brother via de miljoenen camera’s op elke straathoek echt mee kon kijken. Daar hebben de experts van Avigilon bij het ontwikkelen van deze technologie uiteraard rekening mee gehouden. Het systeem is namelijk enkel assistive. Dit houdt in dat het wordt gebruikt ter ondersteuning van bevoegd beveiligingspersoneel. Zij zijn de enige die het beeldmateriaal onder ogen krijgen, analyseren en op basis hiervan actie mogen ondernemen. Zo profiteert u dus van betrouwbare beveiliging, zonder u druk te hoeven maken over de privacywetgeving.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat onze video-observatiesystemen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij grijpen elke kans aan om mensen te vertellen over onze technologieën en vinden het dan ook leuk om u bij te praten over de mogelijkheden. Hopelijk tot gauw!

Vraag een vrijblijvende demo aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere