Iedereen heeft wel eens een film gezien waarin de beelden van tientallen camera’s worden gescand op zoek naar een vluchtauto. Onder begeleiding van een spannend muziekje zoomt het systeem in op honderden kentekenplaten. en zodra er een hit wordt gevonden, gaan alle toeters en bellen af. Vervolgens verschijnt er een boekwerk aan informatie op het scherm en wordt de jacht geopend. Hoewel dit natuurlijk niet helemaal is hoe het werkt met ons kentekenregistratiesysteem, zijn er wel degelijk overeenkomsten. Daar vertellen we u hieronder graag meer over.

Technologie van Avigilon

Voor ons kentekenregistratiesysteem rekenen wij op de hypermoderne producten van Avigilon. Avigilon staat bekend om haar hoge resolutiecamera’s, die niet alleen vanuit allerlei verschillende hoeken kunnen filmen, maar tegelijkertijd ook voldoende kwaliteit leveren om deze opnames te analyseren. Aan de hand van de speciaal hiervoor ontwikkelde software kunt u onder andere inzoomen, vertragen en dus ook kentekenplaten scannen. Dit analyseren noemen wij ook wel video content analyse.

 

Maar dat is nog niet alles. De experts van Avigilon hebben het systeem namelijk ook zo ontwikkeld dat beelden in real time worden verwerkt. Dit gebeurt aan de hand van een zogenaamde watch list die u zelf opstelt. Hierop plaatst u de kentekens van personen die u in de gaten wilt houden. De watch list wordt vervolgens gebruikt om alle voorbijrijdende auto’s live te scannen en eventuele hits uit te lichten. Zo bent u de eerste die het hoort wanneer door u gemarkeerde voertuigen uw terrein betreden en kunt u op basis hiervan snel actie ondernemen.

 

Privacywetgeving

De Nederlandse staat heeft de privacywetgeving met betrekking tot persoonsgegevens in de afgelopen jaren flink aangescherpt. Dit maakt het verzamelen van gegevens zoals kentekenplaten dan ook een gevoelige zaak. Gelukkig heeft Avigilon daar bij het ontwikkelen van het kentekenregistratiesysteem slim rekening mee gehouden. Aan de hand van de ACC software kunt u nu namelijk zelf instellen welke bevoegde medewerkers toegang hebben tot de verzamelde gegevens. Daarnaast heeft u de mogelijkheid bewaartermijnen in te stellen, waardoor de informatie binnen een bepaald aantal dagen, weken of maanden geheel automatisch wordt verwijderd. Zo profiteert u optimaal van het kentekenregistratiesysteem, zonder u zorgen te hoeven maken over de wet- en regelgeving.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons kentekenregistratiesysteem of een van onze andere producten? Geef ons dan vooral even een belletje. Wij vertellen u graag meer!

Laat uw gegevens achter

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere