Bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van een terrein, bedrijf of ander gebouw? Dan heeft u een aardige klus te klaren. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om elk hoekje en gaatje continu in de gaten te houden. Tegelijkertijd is het vaak ook nog de bedoeling dat u weet wie of wat er binnenkomt of weggaat. En dat is nu precies waarom onze klanten het video-observatiesysteem van Avigilon als een zeer welkome aanvulling op het beveiligingssysteem zien.

Compleet video-observatiesysteem

Ons hoogwaardige video-observatiesysteem is uitgerust met een compleet pakket aan handige functionaliteiten en services. We bespreken ze hieronder kort, waarna u meer informatie kunt vinden op de individuele pagina’s.

Video content analyse (VCA)

Video content analyse verwijst naar de verwerking van live of opgenomen beeldmateriaal van de bewakingscamera’s. Dankzij de uitgebreide software van Avigilon kunt u allerlei handige bewerkingen uitvoeren. Zo kunt u tot in de kleinste details inzoomen, opnames vertragen en scans uitvoeren. En dat alles met slechts een paar drukken op de knop.

Gezichtsherkenning

Dankzij de hoge resolutie van de camera’s van Avigilon is het ook mogelijk om gezichten te herkennen op het beeldmateriaal. Zelfs enorme menigtes zijn voor dit systeem geen enkel probleem.

Kentekenregistratiesysteem

Diezelfde hoge resolutie zorgt er daarnaast voor dat ook het scannen van kentekens geen enkel probleem is. Stel zelf een watch list op en ontvang direct een melding wanneer het geregistreerde nummerbord wordt gesignaleerd.

Koppeling aan alarmcentrale

Wanneer u kiest voor het video-observatiesysteem van VMB security systems wordt u automatisch gekoppeld aan een alarmcentrale. Het beveiligingspersoneel dat hier werkzaam is, ontvangt de automatische meldingen en besluit op basis van uw voorkeuren of er verdere acties ondernomen moeten worden.

Systeemservice en monitoring op afstand

Helaas zijn storingen soms onvermijdbaar. Wij staan echter altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast houden wij zelf in de gaten of uw systemen doen wat ze moeten doen. Zo niet, dan kunnen wij alles op afstand resetten en er zo voor zorgen dat u geen seconde aan beeldmateriaal verliest.

Live demonstratie

Het is altijd fijn om te weten waar u nu precies in investeert. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een live demonstratie op locatie. We laten u zien wat u van onze systemen kunt verwachten en hoe de verschillende functionaliteiten het beste gebruikt kunnen worden in uw specifieke situatie. Pas als u alles heeft gezien, stellen we een offerte op. En dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Vraag een demo aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

  • Verwerking van live of opgenomen beeldmateriaal
  • Hoge resolutie camera’s
  • Gezichts & kentekenherkenning

Gerelateerde diensten

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere