Diefstal is een probleem waar menig winkeleigenaar regelmatig mee te maken krijgt. Mensen worden steeds brutaler en verstoppen producten op de gekste plekken. De politie kijkt tegenwoordig allang niet meer op als er weer eens een dure broek onder de baby in de kinderwagen vandaan wordt getoverd. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat dieven in uw winkel geen kans maken? Met de winkeldiefstal preventietraining van VMB security systems komt u een heel eind.

Waarom winkeldiefstal preventietraining?

Onze winkeldiefstal preventietraining is een allround cursus die ingaat op alles wat te maken heeft met winkeldiefstal. Waarom stelen mensen, wat maakt een winkel tot een gemakkelijk doelwit en hoe kunt u winkeldieven afschrikken. Deze onderwerpen worden stuk voor stuk uitvoerig besproken.

Daarnaast gaan we natuurlijk ook in op de beste manier om winkeldieven aan te houden. Als burger heeft u namelijk het recht om mensen die u op heterdaad betrapt aan te houden. Hiervoor geldt dat u niet zomaar voor iedere winkeldief dezelfde aanpak kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld niet de bedoeling dat u een jochie van 10 die stiekem een pakje kauwgom in zijn zak stopt met een houdgreep op de grond legt. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is niet altijd zo eenvoudig te bepalen wanneer het doel de middelen al dan niet heiligt. En daar kan de winkeldiefstal preventietraining van VMB security systems bij helpen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de winkeldiefstal preventietraining worden alle bovenstaande onderwerpen besproken aan de hand van theorieën, discussies en praktijkoefeningen. Er komt zelfs een professionele rollenspelacteur langs, die helpt bij het nabootsen van realistische situaties. Aangezien elke winkel anders is, is de training speciaal toegespitst op de specifieke doelgroep. Zo weet u zeker dat u alles wat u geleerd heeft ook daadwerkelijk kunt toepassen in uw winkel.

Combinatie van trainingen

Als u uw medewerkers echt op alles wilt voorbereiden, combineert u onze winkeldiefstal preventietraining met één of meerdere van onze andere trainingen. Denk bijvoorbeeld aan onze training voor het omgaan met agressie. Die kan zeer goed van pas komen wanneer een winkeldief bij de aanhouding tegenstribbelt. Zo slaat u eenvoudig twee vliegen in één klap!

Wilt u meer te weten komen over onze winkeldiefstal preventietraining of het combineren van onze trainingen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn de hele week door te bereiken op 036 – 54 99 819. Stuurt u liever een berichtje? Dat kan natuurlijk ook via info@vmbrecherche.nl.

Vraag informatie aan

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere