Angst, paniek en stress kunnen bijzondere reacties in mensen naar boven brengen. U denkt misschien wel dat u niet zomaar over u heen zou laten lopen tijdens een overval, maar dat weet u pas echt als u het zelf een keertje meemaakt. En is het dan wel echt zo’n goed idee om meteen de aanval in te zetten? De adrenaline die op zo’n moment door uw lichaam giert, maakt het ontzettend moeilijk om helder na te denken. En dat is dan ook precies de reden waarom de overvalpreventietraining van VMB security systems zo goed van pas kan komen.

Voor wie is de overvalpreventietraining?

Onze overvalpreventietraining is geschikt voor allerlei soorten bedrijven. Overvallen worden natuurlijk voornamelijk gepleegd op plekken waar veel cash in omloop is, zoals winkels of sportverenigingen. Desondanks kan het ook voor andere ondernemingen zeker geen kwaad om onze cursus te volgen. Met een beetje pech loopt u namelijk alsnog tegen een gevalletje wrong place, wrong time aan. In zo’n situatie is het wel zo fijn om te weten wat u moet doen om ervoor te zorgen dat u en de mensen om u heen weer zonder kleerscheuren thuiskomen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de overvalpreventietraining van VMB security systems leert u alles wat u moet weten over overvallen. We bespreken dus niet alleen hoe u op het moment zelf het beste kunt reageren, maar ook waarom er zoveel overvallen worden gepleegd, wat u als bedrijf kunt doen op het gebied van preventie en wat achteraf de juiste stappen zijn om de schade zoveel mogelijk te beperken. Alles wordt uitgelegd aan de hand van beeldmateriaal en wetenschappelijk onderbouwde theorieën. We doen zelfs een paar praktijkoefeningen! Aan het einde van de cursus zijn alle belangrijke punten de revue gepasseerd en kunnen u en uw personeel weer vol zelfvertrouwen aan het werk. Wat wilt u nog meer?

Trainingen combineren

Naast de overvalpreventietraining, biedt VMB security systems nog veel meer handige cursussen aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de diefstalpreventietraining of de training voor omgaan met agressie. Kies voor een totaalpakket en leer uw werknemers in één klap alles wat ze moeten weten om zichzelf en uw bedrijf te beschermen tegen de bad guys!

Als u vragen heeft of graag wat meer informatie zou ontvangen, kunt u gerust eens contact met ons opnemen. Geef ons een belletje en leer meer over de talloze verschillende mogelijkheden. Wij nemen altijd even de tijd om een praatje met u te maken!

Vraag informatie aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere