In een relatie tussen een werkgever en zijn personeel is vertrouwen enorm belangrijk. Hoewel er zeker mensen zijn die het proberen, is het simpelweg niet mogelijk om continu alles in de gaten te houden. Zelfs met een camera in elke hoek van de ruimte zult u nog dingen missen. En laten we eerlijk zijn, dat zou de sfeer op de werkvloer ook niet bepaald ten goede komen.

Daarom is het belangrijk om van het goede in de mens uit te gaan. Helaas loopt u altijd het risico dat hier misbruik van wordt gemaakt. Dan verdwijnt er opeens geld uit de kas, missen er bepaalde producten of wordt er gesjoemeld met de voorraadgegevens. Als u dit als werkgever niet of niet op tijd door hebt, kunnen de kosten binnen no-time hoog oplopen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Om u te helpen dit te voorkomen, biedt VMB security systems de fraudepreventietraining aan. Hieronder leest u meer over wat dat precies inhoudt.

Een complete fraudepreventietraining

De fraudepreventietraining van VMB security systems staat geheel in het teken van het voorkomen, herkennen en aanpakken van fraude binnen uw bedrijf. U leert alles over wat fraude nu eigenlijk is, hoe fraudeurs te werk gaan en hoe u deze persoon het beste aan kunt pakken. Wilt u nog een stapje verdergaan? Dan is de uitgebreide training misschien iets voor u. Hierin staan we ook stil bij de juridische aspecten van fraude. We kijken vanuit zowel arbeidsrechtelijk als strafrechtelijk oogpunt naar wat uw rechten zijn en hoe u ervoor zorgt dat u zelf niet in de problemen komt.

Onze unieke aanpak

Tijdens de fraudepreventietraining profiteert u van onze unieke aanpak. Wij vinden namelijk dat de informatie afgestemd moet worden op uw specifieke werkzaamheden. Daarom nemen we de tijd om ons te verdiepen in uw bedrijf. De oefeningen worden aangepast op uw behoeften, we maken gebruik van realistische voorbeelden en ook de rollenspellen krijgen een persoonlijke touch. Aan het einde van de cursus zult u merken dat u alles wat u hebt geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen. En dat is natuurlijk precies de bedoeling.

Opleidingen combineren

Naast de fraudepreventietraining bieden we nog enkele andere opleidingen aan. Bent u geïnteresseerd in het combineren van één of meerdere van deze opleidingen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u maar wat graag over de verschillende mogelijkheden!

Vraag informatie aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere