Als werkgever vindt u het natuurlijk belangrijk dat uw (nieuwe) personeel begrijpt wat er nu precies van ze verwacht wordt. Hierbij kan het gaan om het leren van de kneepjes van het vak, communicatievaardigheden of gewoon handig worden met de systemen. Voor veel bedrijven kan het echter geen kwaad om nog een stapje verder te gaan door ook meer te leren over veiligheid en beveiliging. Want juist in situaties waarvan u nooit had gedacht dat u erin terecht zou komen, kan het cruciaal zijn om te weten wat nu eigenlijk de beste reactie is.

Onze opleidingen

Wij van VMB security systems helpen u daar maar al te graag mee. We bieden maar liefst vijf verschillende soorten opleidingen aan, elk gericht op een specifiek veiligheidsvraagstuk. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Opleiding werken met caissièreloze kassasystemen

Steeds meer bedrijven maken gebruik van caissièreloze kassasystemen. Wij leren u welke veiligheidsrisico’s dit met zich meebrengt en hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

Overvalpreventietraining

Weet u wat de beste reactie is wanneer u wordt overvallen? Fight or flight? De overvalpreventietraining gaat in op alle handvatten die u nodig heeft om uzelf en uw collega´s zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.

Winkeldiefstal preventietraining

Deze training leert winkeleigenaren alles over het voorkomen, herkennen en aanpakken van winkeldiefstal.

Opleiding omgaan met agressie

Agressie komt helaas dagelijks voor in allerlei verschillende sectoren. Wij leren u meer over hoe u een boze klant kunt kalmeren en herhaling in de toekomst kunt voorkomen.

Fraudepreventietraining

Tijdens de fraudepreventietraining leert u aan de hand van realistische rollenspellen, wetenschappelijk onderbouwde theorieën en vooral heel veel oefenen, hoe u fraude kunt herkennen en voorkomen.

Waarom VMB security systems?

Nu u wat meer weet over de verschillende opleidingen die we aanbieden, vraag u zich vast ook af waarom VMB security systems nu eigenlijk de allerbeste optie is. Een terechte vraag, waar wij een heel simpel antwoord op hebben: wij bieden trainingen op maat. Aangezien ieder bedrijf anders is, geldt het gezegde one size fits all hier zeker niet. Het wordt er namelijk niet bepaald veiliger op als een caissière van een supermarkt dezelfde tactieken gaat toepassen als de uitsmijter van een nachtclub.

Daarom doen wij bij VMB security systems ons best om de gehele cursus aan te passen op uw specifieke behoeften. Dit houdt in dat we onderzoek doen naar wat voor u belangrijk is. We bedenken relevante en vooral ook realistische scenario’s en instrueren de professionele rollenspelers duidelijk over wat er van ze wordt verwacht. Het eindresultaat is een cursus die niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel leuk is voor u en uw team. Wacht dus niet langer!

Vraag informatie aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

  • Verschillende soorten opleidingen
  • Alles op maat voor uw onderneming
  • Voorkom fraude en agressie

Gerelateerde diensten

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere