Voorkomen is beter dan genezen. Dit is een gezegde dat u misschien wel zo vaak hoort dat het vermoeiend begint te worden. En toch is niets minder waar. Vooral voor bedrijven kan het lonen om preventief te werk te gaan als het gaat om beveiliging en veiligheid. Dat is echter een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is nu de beste manier om uw gebouw, personeel en goederen te beschermen tegen kwaadwillenden? En hoe doet u dit zonder dat het u een fortuin aan tijd en geld kost? Het antwoord vindt u in de toegangscontrolesystemen van VMB security systems.

De toegangscontrolesystemen van Paxton

Voor onze toegangscontrolesystemen vertrouwen wij op de jarenlange ervaring en deskundigheid van Paxton. Dit toonaangevende merk heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hightech elektronische beveiligingssystemen voor gebouwen. Het toegewijde research team bedenkt telkens weer de meest unieke oplossingen en daar kunt u van profiteren.

Maar wat houdt dit nu precies in? Onze toegangscontrolesystemen geven u, zoals de naam al doet vermoeden, controle over het bepalen wie er al dan niet toegang krijgt tot een gebouw, ruimte of terrein. De systemen zijn volledig elektronisch, wat talloze voordelen met zich meebrengt. Zo worden sleutels ingeruild voor pasjes met als gevolg dat het kwijtraken hiervan geen beveiligingsrisico met zich meebrengt. U kunt het pasje namelijk moeiteloos blokkeren, waardoor deze per direct onbruikbaar wordt.

 

Een ander voordeel is het feit dat u een specifieke persoon met één pasje verschillende machtigingen kunt geven. Waar u vroeger met een enorme sleutelbos moest werken om alle deuren te kunnen openen, stelt u in onze toegangscontrolesystemen met één druk op de knop in wie waar naar binnen mag. Het is zelfs mogelijk om hier specifieke tijdvakken aan te koppelen. Zo zorgt u ervoor dat de mensen met vroege dienst ook daadwerkelijk alleen ’s ochtends het gebouw in kunnen. Dit zal de kans op misbruik van uw vertrouwen aanzienlijk verkleinen. Ideaal, toch?

Laat u adviseren

Wij begrijpen maar al te goed dat al deze informatie het niet makkelijker maakt om een keuze te maken. Daarom staan wij de hele week klaar om u van het beste advies te voorzien. Geef ons eens een belletje en wij nemen de tijd om alles met u te bespreken. En dat alles natuurlijk geheel vrijblijvend. We hopen u gauw eens te spreken!

Laat uw gegevens achter

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

  • Volledig elektronische toegangscontrole
  • Geen grote sleutelbos meer
  • Verschillende machtigingen per gebruiker

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere