Een professioneel alarmsysteem is één van de belangrijkste onderdelen van uw beveiliging. Het voornaamste doel is duidelijk: inbrekers, vandalisten en andere kwaadwillenden de stuipen op het lijf jagen. We kennen allemaal de paniek die gepaard gaat met het per ongeluk af laten gaan van een alarm. Stelt u zich nu eens voor hoe dat voelt als u ook daadwerkelijk iets fout heeft gedaan. Precies. Geen pretje.

Professioneel alarmsysteem van Ksenia

Voor onze professionele alarmsystemen vertrouwen wij op de kwaliteit van de Italianen. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerd beveiligingsmerk Ksenia, profiteert u van talloze mogelijkheden als het gaat om het beveiligen van uw terrein, gebouw of ruimte. Ksenia staat bekend om haar flexibele en innovatieve ontwikkelingsproces. Doordat het bedrijf ooit direct is begonnen met het produceren van IP-alarmsystemen in plaats van de analoge variant, zijn de ontwikkelaars niet blijven hangen in gedateerde noties over wat wel en niet werkt. En dat kunt u merken. Naast Ksenia hebben wij ook vertrouwen in merken als NetworX en Galaxy.

Koppeling met de alarmcentrale

Nadat wij uw professionele alarmsysteem voor u hebben geïnstalleerd, wordt u direct gekoppeld aan onze alarmcentrale. Zij ontvangen vervolgens alle meldingen die op basis van de ingestelde triggers worden verzonden en beoordelen aan de hand van de camerabeelden of er iemand in actie moet komen. Dit zal niet iedere keer nodig zijn. Als de beveiligers een euro zouden krijgen voor elke melding van slingers of vlaggetjes die door de tocht plotseling in beweging zijn gekomen, zou dat een aardig zakcentje opleveren. Het is dan ook niet nodig om u hiervoor telkens weer uit bed te bellen. Is er wel echt iets aan de hand, dan hoort u dat natuurlijk meteen.

Bediening met uw telefoon

Naast de koppeling met de alarmcentrale, heeft u ook nog toegang tot een app op uw telefoon. Via deze app ontvangt u belangrijke meldingen in de vorm van pushberichten. Zo bent u altijd op de hoogte, waar u ook bent. Zo eenvoudig kan het zijn!

Waarom VMB security systems?

Er zijn talloze bedrijven die een professioneel alarmsysteem kunnen installeren. U vraagt zich dus misschien af wat ons nu eigenlijk onderscheidt van de concurrentie. Dat zit hem vooral in onze unieke service. Bij ons profiteert u namelijk onder andere van drie jaar garantie, onderhoud en vrijblijvend advies. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw alarmsysteem te laten combineren met een hypermodern video-observatiesysteem. Zo krijgt u in één klap nog meer inzicht in wat er gebeurt op uw terrein. Wie wil dat nou niet?

Vraag vrijblijvend een demo aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

  • Direct gekoppeld aan onze alarmcentrale
  • Toegang via app op uw telefoon
  • Te koppelen met video-observatiesysteem

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere