De diensten van VMB security systems zijn gericht op allerlei soorten bedrijven. Beveiliging is nu eenmaal een onmisbaar aspect van elke onderneming, of u nu een kleine winkel heeft of beveiligingsverantwoordelijke bent bij een grote enterprise. Toch bieden wij ook een service aan die specifieker gericht is op een bepaalde doelgroep: de detailhandel. Wij hebben namelijk gemerkt dat ondernemers in deze sector meer dan wie dan ook lijden onder winstverlies als gevolg van onrechtmatig of inaccuraat handelen. Dit wordt derving genoemd en onze experts kunnen u helpen verdere problemen hiermee in de toekomst te voorkomen.

Wat valt er onder derving?

Derving is een zeer algemene term die van toepassing is op een groot aantal zaken die resulteren in winstverlies. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan inbraak, fraude, maar ook fouten die worden gemaakt door medewerkers van uw bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat de grootste schade echter wordt geleden door winkeldiefstal. Het vervelende hiervan is dat ook nog eens 40% van die winkeldiefstallen wordt gepleegd door het eigen personeel. Daar moet dus iets aan gedaan worden.

Hoe kunnen wij helpen?

VMB security systems zet verschillende middelen in om derving aan te pakken en te voorkomen. In onze ervaring is een combinatie van beveiligingsapparatuur, voorlichting en advies het meest effectief. We kunnen namelijk wel wat camera’s ophangen, maar als u de verdachte situatie dan niet herkent, zal dit niet veel effect hebben.

Daarom raden we u aan ook een kijkje te nemen bij onze verschillende opleidingen. Tijdens deze leertrajecten bespreken we allerlei onderwerpen die zeer relevant zijn voor derving in detailhandel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fraude, overvallen en winkeldiefstal. U zult zien dat u met een goede basiskennis over deze zaken een heel eind komt in het voorkomen van derving.

Tot slot hebben we nog een adviesrol. Deze is vooral gericht op het analyseren van uw bedrijf. We bekijken alles tot in de kleinste details en bepalen vervolgens samen met u wat de beste aanpak is. Het uiteindelijke doel hiervan is niet alleen het verlagen van het winstverlies, maar ook dat u voor de volle 100% tevreden bent met onze aanpak.

Laat eens van u horen

Bij VMB hebben we stuk voor stuk een enorme passie voor beveiligingswerk. En zoals dat gaat als we ergens enthousiast over zijn, zullen we elke kans aangrijpen om er tot vervelens aan toe over te praten. Geef ons dus vooral eens een belletje. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie!

 

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere