Als werkgever hoopt u natuurlijk uw personeel voor de volle 100% te kunnen vertrouwen. Helaas zijn er altijd een paar rotte appels die ervoor zorgen dat de werkelijkheid vaak net iets anders ligt. VMB security systems heeft de perfecte oplossing om u te helpen uw vermoedens van onrechtmatig handelen te bewijzen: verborgen camerasystemen. Nu vraagt u zich misschien af of het wel echt nodig is om daar een professional voor in te huren. U kunt toch zeker zelf wel even een cameraatje ophangen? Dat is echter een stuk makkelijk gezegd dan gedaan. Wij vertellen u hier waarom.

Aangescherpte wetgeving voor verborgen camerasystemen

Een aantal jaar geleden is de wetgeving op het gebied van verborgen camerasystemen flink aangescherpt. Dit had alles te maken met de camera’s die zonder pardon overal op begonnen te duiken. Big Brother kwam langzaam maar zeker steeds meer tot leven en dat kwam onze privacy niet ten goede. Volgens de nieuwe regels moet u als werkgever dan ook een hele goede argumentatie hebben om een verborgen camera op de werkvloer op te mogen hangen. De belangrijkste voorwaarde is dat u een sterk vermoeden heeft van enig onrechtmatig handelen van uw personeel.

Deze voorwaarde wordt aangevuld met de eis dat de ernst van het gepleegde misdrijf in verhouding moet staan tot de privacyschending die het camerasysteem met zich meebrengt. Het is natuurlijk vervelend dat Brenda van sales continu theezakjes uit de kantine steelt, maar dit handelen is lang niet ernstig genoeg om een verborgen camera te verantwoorden. Dat is dus zeker iets om bij stil te staan wanneer u overweegt gebruik te maken van onze systemen.

High-definition camerabeelden

De verborgen camerasystemen van VMB security systems zijn state-of-the-art. Wij nemen geen genoegen met korrelige filmpjes à la Opsporing verzocht. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat de eindresultaten ook daadwerkelijk te gebruiken zijn. En dat is natuurlijk wel zo prettig als het uiteindelijk tot een rechtszaak komt.

Twijfels of vragen?

Wij van VMB security systems staan altijd open voor een praatje. Neem dus gerust eens contact met ons op om uw twijfels of vragen over verborgen camerasystemen met ons te bespreken. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere