U kent het Joods Arabische gezegde misschien wel: “Ik wens u veel personeel.” Vaak heeft deze uitspraak een bittere ondertoon; het hebben van personeel kan namelijk best wat kopzorgen opleveren.  U wilt natuurlijk zeker weten dat iemand geschikt is voor de functie en tegelijkertijd ook nog eens goed in het team past. Maar wat is nu de beste manier om hierachter te komen? Daar kunnen wij van VMB security systems u mee helpen. Onze experts zijn namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van een zogenaamde pre-employment screening. Door u te ontzorgen, kunnen wij u met een gerust hart alsnog heel veel personeel toewensen!

Verplichtingen als werkgever

Er zijn een aantal eisen waar u in Nederland als werkgever aan moet voldoen bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Zo dient u volgens de Wet op de Identificatieplicht (WID) voor aanvang van het contract de identiteit van een werknemer vast te stellen. Doet u dit niet, dan loopt u het risico op een naheffing van de belastingdienst. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Het verifiëren van die identiteit is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wist u bijvoorbeeld dat een rijbewijs helemaal geen geldig identiteitsbewijs is? Of dat u geen genoegen mag nemen met een zelfgemaakte kopie van een paspoort? Er zijn talloze kleine details waar u op moet letten en dat kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. We begrijpen het, dit maakt het aannemen van personeel er niet leuker op, maar onze oplossing des te meer!

Wat valt er onder onze pre-employment screening?

Tijdens onze pre-employment screening onderzoeken we alle belangrijke achtergrondinformatie van een potentiële nieuwe medewerker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de identiteit, het arbeidsverleden, voormalig zakenpartners, afgeronde opleidingen en nog veel meer. Met name voor vacatures die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengen, is het natuurlijk wel zo fijn als u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Laat een integriteitstest uitvoeren

Bent u op zoek naar een manier om uw toekomstige medewerkers nog beter te leren kennen? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid een integriteitstest uit te laten voeren. Hierin wordt aan de hand van simulaties en multimediale toepassingen een rapport opgesteld over onder andere persoonlijkheidskenmerken, hoe iemand reageert in bepaalde situaties en nog veel meer handige informatie. Het resultaat van de test wordt uitgebreid met u besproken, waarna u ons professionele advies mee kunt nemen in uw beslissing. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ideaal toch?

Meer weten?

Zijn er nog andere dingen die u graag mee wilt laten nemen in de check? Of heeft u vragen over wat u nu precies van ons kunt verwachten? Geef ons dan gerust eens een belletje. Wij vertellen u graag meer over onze service!

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere