VMB security systems is gespecialiseerd in allerlei soorten rechercheonderzoeken, waaronder onderzoek naar onterecht ziekteverzuim. Wat dit precies inhoudt? Daar vertellen we u hieronder meer over.

Waarom VMB security systems?

Iedereen is natuurlijk wel eens ziek. De één wat vaker dan de ander, maar het is zeker niet gek dat een werknemer zich af en toe afmeldt. Maar wat als u het vermoeden heeft dat één van uw medewerkers misbruik maakt van de situatie? Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Het kan echter lastig zijn om te bepalen hoe u hier het beste mee om kunt gaan. En dat is nu precies waar de expertise van VMB security systems van pas komt.

De gevolgen van ziekteverzuim

Voordat we meer vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen, is het misschien handig om te weten waarom onterecht ziekteverzuim nu eigenlijk zo’n probleem is. Dat is heel simpel: het kost geld. De uitgevallen medewerker moet namelijk niet alleen doorbetaald worden, er moet ook geschikte vervanging worden geregeld. Daarnaast heeft langdurig of regelmatig ziekteverzuim zeer waarschijnlijk ook een negatieve invloed op de doelstellingen van het team én kan het op de lange termijn zelfs klanten kosten. Oftewel, een probleem dat zo snel mogelijk aangepakt moet worden.

Hoe gaan we te werk?

De experts van VMB security systems hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderzoek naar onterecht ziekteverzuim. Zij weten dan ook precies hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Het begint allemaal met het opstellen van een plan van aanpak. Dit plan wordt altijd afgesteld op uw specifieke situatie en voorkeuren. Vervolgens ontvangt u een overzicht van de te verwachtte kosten. Dit geeft u een duidelijker beeld van de benodigde investering voor het vaststellen van het onrechtmatige ziekteverzuim.

Bent u tevreden met het voorgestelde plan? Dan wordt het pas echt tijd om de handen uit de mouwen te steken. We verzamelen snel en discreet alle benodigde informatie, stellen een uitgebreid rapport op van onze bevindingen en kunnen u in sommige gevallen zelfs van beeldmateriaal voorzien. Aangezien we lid zijn van de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB) en een VPB-certificaat hebben, kan deze rapportage ook gebruikt worden als bewijs in een eventuele rechtszaak. Kortom, wij bieden u alles wat u nodig heeft om snel en effectief een einde te maken aan onterecht ziekteverzuim!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u brandende vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral eens contact met ons op via info@VMBrecherche.nl of bel naar +31 (0)36 54 99 819. Tot gauw!

Vraag informatie aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere