Hoewel we met onze deskundigheid op het gebied van bedrijfsrecherche en advies voornamelijk klanten uit het bedrijfsleven helpen, zetten we ons ook regelmatig in voor de overheid en verschillende non-profitorganisaties. Meer dan genoeg ervaring dus! Onze opdrachten variëren van kleine onderzoeken naar onterecht ziekteverzuim tot grootschalige onderzoeken naar structurele verduistering of verzekeringsfraude. Wat u ook nodig heeft, onze experts staan klaar om u uit de brand te helpen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Om u een nog beter beeld te geven van de verschillende diensten die wij aanbieden met betrekking tot bedrijfsrecherche en advies, hebben we ze voor het gemak even voor u op een rijtje gezet:

Bent u op zoek naar een dienst die niet in het rijtje staat? Geef ons dan gerust even een belletje. Er is een grote kans dat we u alsnog kunnen helpen.

Advies op maat

Naast de verschillende onderzoeksmogelijkheden die VMB security systems biedt, kunnen we u ook van deskundig advies voorzien. Heeft u bijvoorbeeld het vermoeden dat één van uw medewerkers zich niet helemaal aan de regels houdt? Dan kunt u dat door ons laten onderzoeken. Met onze jarenlange ervaring helpen we u problemen vanuit verschillende perspectieven te bekijken, om vervolgens samen tot de beste oplossing te komen.

Waarom VMB security & solutions?

De experts van VMB security & solutions hebben integriteit en objectiviteit met betrekking tot bedrijfsrecherche en advies hoog in het vaandel staan. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat een zaak vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken en dat voorzichtig om wordt gegaan met gevoelige gegevens. Dat wij hier veel waarde aan hechten, blijkt uit het feit dat we in het bezit zijn van het keurmerk van de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). Dit houdt in dat onze rapporten kunnen dienen als bewijs in zowel civiele als strafrechtelijke zaken. Bovendien zijn we ook nog eens ISO 27001 gecertificeerd. Klinkt goed, toch?

Neem contact met ons op

Wij vinden het leuk om met u van gedachten te wisselen en onze expertise in te zetten voor alles wat u nodig heeft op het gebied van bedrijfsrecherche en advies. Bel ons dus gerust met al uw vragen. Wij denken graag met u mee!

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere