Of u nu wilt bepalen wie er wel en vooral ook wie niet binnen mag komen, wilt controleren of deze regels ook daadwerkelijk worden nageleefd of gewoon op de hoogte wilt blijven van verdachte meldingen. Met onze apparatuur kan het allemaal. Hieronder vindt u een handig overzicht van onze verschillende diensten en producten. Navigeer naar de individuele pagina’s voor meer informatie.

Video-observatiesysteem

Het video-observatiesysteem van Avigilon is de grote trots van ons bedrijf. Het is uitgerust met de allernieuwste technologieën en kan ook nog eens zeer eenvoudig gecombineerd worden met één of meerdere van onze andere systemen. Dankzij de intuïtieve software heeft u daarnaast toegang tot allerlei handige tools voor video content analyse. Verwerk de beelden live of achteraf en ontvang eenvoudig alle informatie die u nodig heeft om uw beveiliging te optimaliseren.

En dat is nog niet eens alles. Wilt u namelijk een melding ontvangen wanneer bepaalde mensen uw terrein betreden? Dan kunt u gebruikmaken van de gezichtsherkennings- en kentekenregistratiesystemen. En als kers op de taart profiteert u bij elk van deze systemen van onze uitgebreide onderhoudsservice. Wat wilt u nog meer?

Professioneel alarmsysteem

Voor onze professionele alarmsystemen vertrouwen we op de kwaliteit van Networx en Galaxy. Dit Italiaanse merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van IP-alarmsystemen, die u volledig kunt aanpassen op uw persoonlijke voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld eigenhandig triggers instellen en ontvangt u een pushbericht op uw telefoon wanneer het alarm afgaat. De melding zelf wordt afgehandeld door het professionele beveiligingspersoneel op onze alarmcentrale.

Toegangscontrolesysteem

Met ons toegangscontrolesysteem heeft u volledige controle over de toegangsmachtigingen van uw medewerkers. Bepaal wie welke ruimte mag betreden, op welke dagen en zelfs tussen welke tijden. Door onhandige sleutelbossen in te ruilen voor moderne key cards, hoeft u zich bovendien nooit meer zorgen te maken bij verlies of diefstal. U kunt de kaart namelijk eenvoudig blokkeren en op deze manier direct onbruikbaar maken. Al met al is dit innovatieve systeem de droom van elke beveiligingsverantwoordelijke.

Opleidingen

Hoewel al deze systemen natuurlijk geweldig zijn, blijft beveiliging mensenwerk. Daarom biedt VMB security systems ook professionele opleidingen aan. Leer meer over wat u moet doen in het geval van een overval, winkeldiefstal, agressieve klanten of een vermoeden van fraude. Ook hier is combineren mogelijk.

Bedrijfsrecherche en advies

Tot slot bieden we nog enkele aanvullende diensten aan voor werkgevers. Het gaat hierbij vooral om kleinschalige bedrijfsonderzoeken naar onder andere fraude, ziekteverzuim en derving in detailhandel. Ook kunnen we u helpen bij het installeren van een verborgen camerasysteem en zetten we onze experts in voor een achtergrondonderzoek van potentiële nieuwe medewerkers.

Kortom, VMB security systems biedt alles wat u nodig heeft om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Meer weten? Geef ons eens een belletje. Wij staan altijd open voor een praatje en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze diensten

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere