Een technisch uitzendbureau werkt veel met Poolse medewerkers. De laatste tijd kwamen er veel klachten van verschillende klanten over de uitvoering van het werk. Alhoewel het ging om hele verschillende bedrijfstakken, hadden de klachten wel overeenkomsten.

Remblokken niet vervangen

In een geval ging het om een onderhoudsmonteur in een garage. De monteur had volgens zijn CV de juiste capaciteiten om onderhoudsbeurten uit te voeren. Per merk auto kreeg hij uit het magazijn een bak met de benodigde onderdelen. Hij deed zijn werk binnen de gestelde tijd en de werkgever was tevreden. Na onderzoek bleek, dat het veelvuldig gebeurde dat onderdelen niet waren vervangen. De eerste reactie was dat hij ze dan wel voor eigen gewin zou hebben meegenomen. Een proef op de som was een door een rechercheur voor onderhoud aangeboden VW Golf, waarbij het oliefilter en de remblokken door ons waren voorzien van merktekens. Nadat het onderhoud door de betreffende monteur was uitgevoerd en de auto door ons was opgehaald, bleek dat zowel het oliefilter als de remblokken niet waren vervangen.

De onderdelen werden niet meegenomen maar weggegooid

Nader onderzoek wees ook uit dat de onderdelen niet werden meegenomen, maar werden weggegooid! Geen diefstal of verduistering, maar gewoon een luie medewerker!

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere