VMB security systems biedt talloze verschillende diensten en producten aan op het gebied van beveiliging. Maar wij begrijpen als geen ander dat u zo’n grote investering niet zomaar wilt maken. U koopt een auto toch ook niet zonder eerst een proefritje te maken? Daarom leveren wij nu een unieke aanvullende service: een live demonstratie op locatie.

U vraagt zich misschien af hoe dat in zijn werk gaat. Het is heel eenvoudig. U dient bij ons een verzoek voor een demo in. U geeft aan welke systemen u graag zou willen zien en vult vervolgens de benodigde gegevens in. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken en een afspraak te maken. Zo simpel kan het zijn!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de demonstratie laten we alle aspecten van onze technologieën zien. We bespreken met u welke apparatuur het beste bij uw locatie past, waar de camera’s het beste opgehangen kunnen worden en hoe u de verschillende systemen kunt combineren. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid advies en kunt u al uw vragen stellen aan uw experts. Tegen de tijd dat u in de week na de demo een offerte ontvangt, kunt u een weloverwogen keuze maken op basis van de feiten. Klinkt goed, toch?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over wat het nu precies inhoudt? Geef ons dan gerust eens een belletje of vul onderstaand formulier in. Wij vertellen u graag meer!

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Deze klanten gingen u al voor

Wij leveren hoogwaardige merken

Eigen storingsdienst 24/7 bereikbaar
VEB Erkend Beveiligingsbedrijf VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
ISO 27001 certificaat ISO 27001 certificaat

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Bouwmeesterweg 2
1333 LC Almere

Postadres
Postbus 30080
1303 AB Almere